Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 02 augusti 07:18

02 augusti 06:57, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.55 Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

21.32 Polis larmades med anledning av en trafikolycka på Skolgatan i Aneby. När polis kom till platsen anträffades bilen nerkörd i Svartån men ingen förare fanns i närheten. Bilen hade körts genom ett mindre parkområde innan den hamnade i vattnet. Bilägaren har anmält fordonet som stulet. Bilen har bärgats från platsen och har tagits i beslag för teknisk undersökning. Ärendet utreds som tillgrepp av fortskaffningsmedel och olovlig körning.

00.02 Polis larmades gällande en trafikolycka där en personbil kört in i mitträcket på rikväg 32 i Eksjö. Bilen bedömdes stå trafikfarligt och fordonet bärgades. Föraren, en man i 30-årsåldern, saknade giltigt körkort och han misstänks för olovlig körning samt vårdslöshet i trafik.

02.33 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades med anledning av en smäll och därefter en lukt av brandrök på en adress i Nässjö. Polis åkte till platsen och en person med skador i en hand påträffas. Personen fördes till sjukhus i ambulans och polisen har inga uppgifter om skadeläget. Polisen har inlett en förundersökning gällande grov misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen