Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

02 augusti 13:00, Olaga frihetsberövande/människorov, Markaryd

Polisen söker tips om försvunnen man i Markaryds området.

Under polisens efterforskningar efter den försvunne mannen har sådana omständigheter kommit fram att polisen inte kan utesluta att ett brott ligger bakom försvinnandet. Polisen har inlett förundersökning med brottsrubricering människorov.

Polisen och frivilla eftersöksorganisationer söker eller kommer söka efter mannen.

Polisen efterlyser tips om bilen som mannen disponerade vid försvinnandet, en Volvo XC 90, nyare årsmodell, ljusbrun(ljus guldfärgad ) metallic. Bilens registreringsnummer kan vara förändrat och därför är alla observationer av Volvo XC 90 med aktuell beskrivning i Markaryd med omnejd intressant. Bilens registreringsnummer var vid försvinnandet MXO 017

Polisen söker försvunne Gert-Inge Bertinsson som är 70 år, 172 cm. Gert-Inge har smal kroppsbyggnad med en liten kulmage, väger ca 70 kg, storlek 45 i skor, blå ögon, grått/vitt hår väldigt tunnhårig och nu nyklippt. Han har glasögon med metallbågar.

Vid försvinnandet så hade Gert-Inge vanliga blå jeans och en ljus kortärmad skjorta och troligtvis tofflor på fötterna.

Polisen har pejlat Gert-Inges mobiltelefon som har gett utslag i Markarydsområdet och då närmare i ett område från centrala Markaryd och söder ut riktning E 4.an och  Hulabäck med västlig begränsning Lokasjön och östlig begränsning Ulvaryd.

Gert-Inge var senast synlig i Markaryd 31/7  2019 vid 17-tiden och anmäldes försvunnen av anhöriga vid 23-tiden.

 

Polisen är tacksam för tips om vart Gert-Inge kan befinna sig eller observationer av bilen han färdas i.

 

Tips lämnas till Polisen via telefon 114 14 och vid akut läge 112.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen