Uppdaterad 02 augusti 20:34

02 augusti 13:39, Försvunnen person, Bollnäs

Polisen behöver hjälp med tips och iakttagelser angående saknade Kerstin 88 år från Bollnäs

Kerstin bor på Hedhamregatan i Bollnäs. Hemtjänsten har varit och besökt henne under natten men när hemtjänsten kommer för morgonbesöket vid 08-tiden i morse är Kerstin inte hemma.

Senaste säkra iakttagelsen av Kerstin är i hemmet vid 03.30-tiden.

Kerstin är lite krum över överkroppen och hon går raskt med käpp. Hon är ca 160 cm lång och gråhårig. Det är oklart vad Kerstin har på sig i dag. Eventuellt har hon en fyrkantig väska med sig samt en nyckelknippa runt halsen.

Kerstin är lätt dement och kan uppfattas som förvirrad.

Har du tips eller iakttagelser, kontakta polisen via 114 14.

Har du direktkontakt med Kerstin, ring 112.

Uppdatering 16.46

Kerstin är troligen iklädd en grå tjocktröja med huva samt lila träningstights. Käppen är kvarlämnad hemma så den har hon inte med sig.

 

Uppdatering 20.34

Polisen har under eftermiddagen/kvällen letat efter en försvunnen kvinna i Bollnäs. Kvinnan är nu anträffad av en privatperson och hon mår under omständigheterna väl. Polisen vill rikta ett stort tack till allmänheten och till frivilliga som engagerat sig i sökandet!

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen