Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 03 augusti 07:54

02 augusti 18:52, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

Sammanfattning för kvällen/natten 17-03

Fjällrädding, Kebenekaise, Klockan 14:37

Tidigare under kvällen inkommer det en fjällrädding till polisen. En kvinna ska ha skadat sitt knä. Kvinnan var i sällskap med andra som kontaktade polisen. De ska ha befunnit sig i närheten av toppstugan. Fjällräddare och helikpoter kallas till platsen och hjälper kvinnan ner. Kvinnan uppges ej vara allvarligt skadad med ska uppsöka sjukvård.

 

Rattfylleri, Luleå, Klockan 23:56

Polispatrull stoppar och kontrollerar en bil på Bolagsgatan i Luleå. Föraren, en man i 40-års åldern, misstänks för rattfylleri samt grov olovlig körning. Mannen tas med för provtagning. Polisen skriver anmälan.

 

Olovlig körning, Jokkmokk, Klockan 23:58

Polispatrull stoppar och kontrollerar en motorcykel på E45 i höjd med Porjus. Föraren, en man i 30-års åldern, rapporteras för olovlig körning då han saknar behörighet för att framföra detta fordon.

 

Uppdaterad 07:30 av Maria Linné, kommunikatör:

Sedan midnatt har sex personer i Norrbottens län omhändertagits för fylleri.

00:04 Drograttfylleri, Haparanda
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 35-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning. En anmälan upprättas gällande bland annat drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt grov olovlig körning. Samt även märkesförfalskning av bilen då fler registreringsskyltar hittades i bilen. Mannen förhörs och släpps sedan på fri fot.

02:48 Misshandel, Boden
Polisen beordras till Prästholmen där en man ska ha blivit misshandlad av en annan man. Misshandeln skedde på ett dansgolv. Polisen håller förhör samt upprättar en anmälan om misshandel. Målsägande och misstänkt är i 30 respektive 25-årsåldern.

03:35 Misshandel, Piteå
Polisen beordras till en adress i utkanten av Piteå med anledning av en misshandel. En man i 40-årsåldern misstänks ha misshandlat en kvinna som han har en nära relation till. Kvinnans skador ses om av ambulanspersonal på plats.
Mannen grips misstänkt för misshandeln.

05:05 Misshandel, Luleå
Polisen beordras till centrala Luleå där en man har blivit misshandlad av, en för honom, okänd man. Den misstänkte lämnade sedan platsen i sällskap med två andra personer. Den utsatte var vaken och talbar men skadad och fördes därför till sjukhus med ambulans. Polisen har hört vittnen till händelsen. En anmälan om misshandel upprättas.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen