Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 02 augusti 19:39

02 augusti 19:03, Sammanfattning kväll, Västerbottens län

Sammanfattning för kvällen 17-22

Mordbrand, Umeå, Klockan 16:09

Tidigare under kvällen larmas polis och räddningstjänst till Vasagatan i Umeå. Där har det varit en brand i en toalett som nu ska vara släckt. Polis är klar på plats och skriver anmälan samt förhör. Ärendet rubriceras i nuläget som mordbrand. Ingen uppges vara skadad.

 

Grovt rattfylleri, Skellefteå, Klockan 18:06

Samtal inkommer till polisen då man observerat en person som man misstänkaer vara påverkad av alkohol och köra bil på Tjärnvägen i Skellefteå. Polispatrull larmas till platsen och får stopp på bilen. Föraren, en man i 60-års åldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och tas med av polisen för provtagning. Föraren blir misstänkt för grovt rattfylleri och polisen skriver en anmälan samt omhändertar mannens körkort och bilnycklar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen