20 augusti 06:10, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon! Dagens presstalesperson på RLC är Anna Göransson, och under kvällen Stefan Gustafsson. Nedan ett urval av nattens händelser.

22.07 Rattfylleri, väg 184, Falköping. Föraren av en personbil stannar inte på polisens stopptecken, och ett förföljande inleds. I höjd med Gudhem kan bilen stoppas genom prejning, och två personer säkras. Föraren, en man, misstänks för rattfylleri, vårdslöshet i trafik och grov olovlig körning. I bilen hittas även gods som misstänks vara stulet. Bilen tas i beslag enligt trafikbrottslagen.

23.43 Arbetsplatsolycka, Stenungsund. Polis och ambulans skickas till Stenunge Allé, där en anställd på en restaurang bränt handen i varm olja. Den skadade, en man i 20-års åldern, förs med ambulans till sjukhus. Polis upprättar en anmälan gällande misstänkt arbetsplatsolycka.

06.23 Misshandel, Vågmästareplatsen, Göteborg. En man anträffas blödande från huvudet, och polis skickas till platsen. Mannen ska dock inte behva vård av ambulans. Han uppger att han blivit slagen i huvudet av en man han kan peka ut. Denne man anträffas av polis, och efter förhör med de båda inblandade skrivs anmälan gällande misshandel samt motanmälan misshandel.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen