20 augusti 08:04, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist har bötfällts för hastighetsöverträdelse på E4 i höjd med Skönsberg, Sundsvall.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:34 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull kontrollerar en bil med två personer i Sundsvall. Föraren, en kvinna i 30-årsåldern, medtas för provtagning och förhör. Hon misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott och olovlig körning. Bilnycklarna omhändertas med syfte att förhindra brott.

04:09 Brand, Härnösand
Larm inkommer om brand i container på Tjädervägen. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer att upprättas.

06:03 Stöld/inbrott, Sundsvall
Polis har varit på plats på en ridskola utanför Ljustadalen där det varit inbrott. Inbrottet har skett under natten via en dörr och ett okänt antal sadlar saknas. Polisen har hållit förhör och dokumenterat på platsen. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen