21 augusti 07:03, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.45 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

02.36 polisen fick samtal om bråk i Anderstorp. Polisen åkte till platsen och träffade på en  man i 30-årsåldern som verkade drogpåverkad. Misstanke uppstod om ringa narkotikabrott och den misstänkte fick följa med för provtagning och förhör. Ambulans var också på platsen och förde mannen till sjukhus.

02.49 samtal till polisen om högljudda person på Sandgatan i Jönköping. Polisen åkte till platsen och träffade på två män i 20-årsåldern som verkade drogpåverkade. Båda två fick följa med för provtagning och förhör, misstänkta för ringa narkotikabrott.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen