Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 21 augusti 10:26

21 augusti 07:28, Trafikolycka, Arvika

Två personbilar har kolliderat på Rv61vid Vikene-korsningen öster om Arvika.

Enligt initiala uppgifter är det en påkörning bakifrån där en bil efter kollisionen hamnat i diket. Det är endast de båda förarna som är inblandade och båda har tagit sig ur bilarna. Skadeläget är oklart.

Räddningspersonal och polis är på väg till olycksplatsen.

UPPDATERING KL 07:57 Vägen har för närvarande helt avstängd för trafik och bärgning har påbörjats. Prognosen är att vägen kommer att vara fri för trafik i vart fall senast 08:30 men troligen något tidigare.

NNY UPPDATERING KL 08:25 Vbärgningsarbetet klart och vägen är åter fri för trafik förbi platsen. Inga personskador är rapporterade.

NY UPPDATERING: Utredningen på plats visade att en lastvil som skulle göra en vänstersväng först blev påkörd bakifrån av en personbil och strax därefter av ytterligare en personbil.

De båda personbilsförarna rapporterades för att inte hållit tillräckligt avstånd till framförvarande fordon.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen