Uppdaterad 21 augusti 09:56

21 augusti 09:26, Trafikkontroll, Västerbottens län

Västerbotten, resultat efter trafikkontroller under morgonen

Under morgonen kontrollerades hastigheten i trafiken efter Hissjövägen på Haga i Umeå. Två förare fick ordningsbot (böter) och en anmälan upprättades.

Nykterheten i trafiken kontrollerades samtidigt vid Röbäcks skola i Umeå. Alla kontrollerade förare var nyktra, utan några anmärkningar.

Polispatrull kontrollerade också hastigheten efter Lagmansgatan, vid Grubbeskolan. En förare fick ordningsbot (böter) på grund av hastighetsöverträdelse.

En nykterhetskontroll hölls på E12 i Västansjö i Storuman. Ett femtiotal förare kontrollerades. Alla var nyktra, utan några anmärkningar.

En förare fick en ordningsbot (böter) i samband med en hastighetskontroll nära en skola på Industrivägen i Hörnefors, Umeå.

Ungefär samtidigt stoppades ytterligare en förare efter hastighetsövertädelse i Kåge, Skellefteå. Föraren fick en ordningsbot.

En trafikkontroll hölls även på Storgatan strax utanför Norsjö. Alla kontrollerade trafikanter passerade utan några anmärkningar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen