Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 21 augusti 18:19

21 augusti 12:47, Polisinsats/kommendering, Solna

Polisen är på plats i Frösunda då den utländska ministern har gjort ett besök där.

Polisen som är på plats har talat om att strax före klockan 12:30 blev det ordningsstörningar i närheten av den platsen där den utländska ministern genomfört ett besök. 

Polisen är på plats och arbetar med att ta reda på vad som har hänt. Man har talat om att två personer behöver ambulanssjukvård.

Uppdatering klockan 13:22
Polisen som är på plats har talat om att en person är omhändertagen med stöd av polislagens 13§. Det finns i nuläget ingen uppgift om de som skulle undersökas av ambulanspersonal behövde sjukhusvård.

Uppdatering klockan 14:54
När den utländska ministern hade avslutat sitt besök och lämnat platsen började några personer bråka med varandra och med polisen som var kvar på platsen.

Polisen har omhändertagit tre personer och avlägsnat 62 personer med stöd av polislagens §13. Tre personer är förda till sjukhus med ambulans.

Uppdatering klockan 18:05

Polisinsatsen med anledning av ministerbesöket från Iran är avslutad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen