Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

21 augusti 14:40, Trafikkontroll, Västerbottens län

Västerbotten, resultat efter trafikkontroller

Flera trafikkontroller har genomförts under eftermiddagen.

Utanför Hedlundaskolan i Umeå hölls en hastighetskontroll. På sträckan är 30 km/timmen högsta tillåtna hastighet. Fyra förare fick ordningsbot (böter) på grund av hastighetsöverträdelser, varav en körde 51 km/timmen och fick körkortet omhändertaget.

Vid 13-tiden genomfördes en hastighetskontroll i centrala Hemavan i Storumans kommun. Tre ordningsbot utfärdades där förare överskridit gällande hastighetsgräns.

Vid samma tid genomfördes en hastighetskontroll vid en skola på Bölevägen i Umeå. 8 ordningsbot utfärdades för hastighetsöverträdelse och en anmälan om olovlig körning har upprättats.

Strax efter kl 14 hölls en kontroll i Brattfors, Nordmaling. Där fick tre förare ordningsbot på grund av hastighetsöverträdelser.

Vid 18-tiden genomfördes en kontroll i Hössjö, Umeå. 11 ordningsbot utfärdades och 4 körkort omhändertogs.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen