Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 22 augusti 07:16

21 augusti 22:36, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Sammanfattning av nattens händelser i länet.

Kl 20:32 - Misshandel, Mellanvägen, Svenstavik

Polis larmas till Mellanvägen i Svenstavik med anledning av ett bråk, Patrull anländer till platsen kl 21:08. På plats så framkommer det att en man har misshandlat en kvinnna som han en relation med.

Polis håller förhör med kvinnan på plats, mannen har lämnat adressen.

Målsägarens skador kontrolleras även av ambulans men ingen ytterligare vård krävs.

Polis anträffar den misstänkte mannen i nära anslutning till adressen, mannen grips och medtas för förhör.

Målsägaren är en kvinna i 25 års åldern och den misstänkte mannen är i 30 års åldern.

Polisen kan på grund av förundersökningssekretess inte utala sig mer i ärendet gällande ev skador, tillvägagångssätt m.m.

 

Kl 20:55 - Drograttfylleri, Grov olovlig körning m.m. Lv 336 Järpbyn, Åre

Polis stannar och kontrollerar en personbil, I samband med kontrollen så uppvisar föraren tydliga tecken på narkotikapåverkan, mannen saknar också körkort. I samband med att patrullen visiterar föraren så anträffas en mindre mängd misstänkt narkotika.

Patrullen genomför också en husrannsakan av personbilen, där anträffas bland annat en yxa, kniv samt ytterligare misstänkt narkotika.

Föraren som är en man i 25 års åldern medtas för provtagning och förhör, mannen är misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning, ringa narkotikabrott (innehav) samt brott mot knivlagen.

Uppdatering 07:15 av Peder Jonsson

00:44 Trafikolycka Östersund. Två bilar som kolliderat på Bangårdsgatan. Inga personskador. POlis har varit på plats och hållit förhör samt dokumenterat olycksplatsen. En anmälan om trafikolycka har upprättats.

En viltolycka (rådjur) under natten, inga personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen