Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

22 augusti 06:45, Sammanfattning natt, Skåne län

Sammanfattning av nattens händelser i Skåne län.

Kl.00.35 Helsingborg: Polis kallas till Furutorpsgatan där en person setts stjäla något från en elcykel. Den misstänkte ska sedan även riktat slag mot målsäganden. Polis lokaliserar och omhändertar en misstänkt gärningsman.

Kl. 00.42 Kristianstad: Polis och räddningstjänst kallas till Albogatan i Kristianstad med anledning av en bilbrand på en parkering. På plats konstateras brand i en personbil och mindre skador på ytterligare två. Händelsen rubriceras initialt som skadegörelse genom brand.

Kl. 02.20 Malmö: En person grips på en nattklubb i Malmö för försök till stöld. Personen ska ha tagit sig in till stängda delar av nattklubben och försökt stjäla från en bar och en kassa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen