22 augusti 07:04, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av nattens händelser.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 50-tal ärenden sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits, misstänkt för något brott.

22.48 Brand, Trosa
Räddningstjänst och polis larmades till en villabrand i Vagnhärad, Trosa. Branden ska ha släckts med pulversläckare av personer på plats. Ingen person skadades. Branden ska ha börjat i vardagsrummet, i två bränsleflaskor som stod i direkt anslutning till den öppna spisen. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet har upprättats, då man misstänker att de boende själva vållat branden genom oaktsamhet.

00.01 Misshandel, Nyköping
En skadad man påträffades i ett trapphus. Mannen var kraftigt berusad efter att ha varit på en fest och kunde inte själv minnas exakt hur han fått skadorna. Han lastades i ambulans och fick följa med till sjukhus. En anmälan om misshandel har upprättats. I nuläget finns ingen misstänkt.

05.16 Brand, Katrineholm
Larm om brand i ett omklädningsrum vid Duveholmsbadet i Katrineholm. Branden kunde släckas innan den hann utveckla sig, en mindre skada på omklädningsrummet kunde konstateras. Polis har varit på plats och spårat med hund, men utan att någon misstänkt har kunnat påträffas. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen