22 augusti 07:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av nattens händelser.

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 60-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits, misstänkt för något brott.

23.25 Brand, Linköping
Räddningstjänst och polis larmades till en bilbrand i Skäggetorp. Branden ska ha börjat i en parkerad bil och därefter spridit sig till två andra bilar som stod parkerade bredvid. Bilen där branden startat var helt utbränd. En anmälan om grov skadegörelse har upprättats. Det finns i nuläget ingen misstänkt i ärendet.

00.42 Bråk, Linköping
Ordningsvakter fick gripa in i samband med ett bråk mellan flera personer vid Stora torget, Linköping. När polis kom till platsen hade ordningsvakterna hållit kvar en man i 25-årsåldern, han var påverkad och fick följa med polisen enligt Lob. Han är misstänkt för misshandel i samband med händelsen. Ingen person ska ha fått allvarliga skador i samband med bråket.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen