22 augusti 07:06, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av nattens händelser.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. De flesta är rutinärenden, utan misstanke om brott. Ingen person har gripits, tre personer har frihetsberövats i samband med en brand i Nässjö, se händelse nedan.

00.11 Brand, Nässjö
Räddningstjänst och polis larmades till Svedjegatan i Nässjö efter larm om brand i en lokal som tillhör ett företag. Det fanns flera olika brandhärdar i byggnaden. Väktare var först på plats och hade tidigt kunnat gå in och börjat släcka med brandsläckare. Man ska även ha sett en bil lämna platsen i hög hastighet. En förundersökning om morbrand har inletts, byggnaden avspärrad för att kunna genomföra en teknisk undersökning. Vid 2-tiden stoppades en bil i Jönköping, tre personer som satt i bilen hämtades till förhör kopplat till ärendet. Ingen person har kommit till skada i samband med branden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen