23 augusti 06:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.20 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar.Ingen har gripits för brott, tre har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning och förhör.

00.00 vid en rutinkontroll av en bilist på Skvallertorget i Norrköping blev föraren misstänkt för drograttfylleri. Det var en man i 30-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott. Mannens körkort omhändertogs och kommer att sändas till Transportstyrelsen för vidare hantering/beslut.

02.14 samtal till polisen om att en viltolycka inträffat på riksväg 35 i höjd med Gullebo. En lastbilsförare hade kört på en dovhjort, som sprang vidare från platsen. Inga personskador. Polisen kallade på en eftersöksjägare.

02.57 polisen besökte en lägenhet i Ljura, Norrköping med anledning av befarat bråk. Inne i lägenheten låg misstänkt narkotika synlig, den togs i beslag. Två personer som bor i lägenheten blev misstänkta för ringa narkotikabrott, innehav. Det är en kvinna i 30-årsåldern och en man i 25-årsåldern.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen