23 augusti 06:39, Motorfordon, stöld, Avesta

En person är misstänkt för att ha stulit en bil.

Polisen i region Mitt meddelar polisen i region Bergslagen att man följer efter en bil i Hoforstrakten där bilisten är misstänkt för att ha stulit aktuell bil. Det är oklart var stölden har skett. Bilisten närmar sig Dalarnas län.

Bilisten kör in i Dalarnas län och polisen i Dalarna får kontakt med aktuellt fordon och regionens vakthavande befäl fattar beslut om att man skall lägga ut en spikmatta för att få stopp på bilisten.

Bilisten kör på spikmattan på Lv749 i höjd med Rv68 och bilisten kör över spikmattan och därefter blir det stopp på aktuellt fordon i närheten av Byvalla och en man i 35-årsåldern kan frihetsberövas som misstänkt för bland annat stöld av bil.

Ingen person skall ha kommit till skada i samband med förföljandet och stoppet på det misstänkt stulna fordonet.

Utredningen leds av region Mitt och den frihetsberövade mannen kommer att bli körd till en polisstation i aktuell region.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen