23 augusti 06:52, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.35 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvuddelen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

03.17 vid en rutinkontroll av en bilist på Munksjöbron i Jönköping blev föraren misstänkt för drograttfylleri. Det var en kvinna i 20-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör. En kvinnlig passagerare i 30-årsåldern fick ochskå följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott.

04.55 polisen fick samtal om en mycket påverkad man i en bostad i Stockaryd. Polisen åkte till platsen och fattade misstankar om att mannen var drogpåverkad. Han fick därför följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott. Efter provtagningen placerades mannen i en tillnyktringscell för tillnyktring.

Det finns inga andra brott eller händelser att rappportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen