Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

24 augusti 06:54, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson. Nedan ett urval av nattens händelser i länet.

00.59 Rån, Vasagatan, Göteborg. En man blir rånad på en väst genom slag och sparkar av 2-3 personer. Gärningsmännen springer därefter från platsen, riktning mot Kungsportsplatsen. Mannen uppger smärta i kropp och huvud, och han förs med ambulans till sjukhus. En anmälan om rån upprättas. Det finns ingen misstänkt.

07.24 Rattfylleri, väg 44, Uddevalla. I samband med en nykterhetskontroll blåser en förare, kvinna, av en personbil positivt för alkohol i polisens sållningsinstrument. Hon tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

02.48 Rån, Kungsportsavenyn, Göteborg. En man blir rånad på sin halskedja. Gärningsmannen springer därefter från platsen. En anmälan gällande rån upprättas.

04.15 Brand, Norra Stomvägen, Härryda. En moped brinner i en gångtunnel, och polis samt räddningstjänst skickas till platsen. Mopeden visar sig vara tillgripen, och ägaren till mopeden kontaktas. En anmälan om skadegörelse genom brand samt tillgrepp av fortskaffningsmedel skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen