Uppdaterad 25 augusti 10:03

25 augusti 01:36, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

23:32 Misshandel, Ljungaverken
Under pågående cruising i Ljungaverken vart en man i 40 års åldern misshandlad av okänd gärningsman som slagit till målsägande i ansiktet. Patrullen skrev anmälan misshandel, höll förhör och dokumenterade skadorna. Inget ambulansbehov på mannen.

23:34 Narkotikabrott, Varvsberget Örnsköldsvik
Polis och ambulans kallades till Varvsberget i Örnsköldsvik gällande en kraftigt påverkad man. Då patrullen kom till platsen uppstod misstanke om att mannen var påverkad av narkotika. Mannen som är i 40 års åldern fördes till polisstationen för provtagning, efter provtagningen lades mannen in för tillnyktring.

Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07 (av kommunikatör Liv Fahlén):

00:12 Skadegörelse, Härnösand
Polis beordras till en adress i centrala Härnösand efter samtal om bråk. Patrullen påträffar en man som omhändertas för fylleri. Han misstänks för skadegörelse på en dörr.

01:31 Brand, Timrå
SOS får samtal om brand i Ljustorp. Enligt initiala uppgifter är det ett garage och en lada som brunnit. Patrullen har hållit förhör och upprättar anmälan om brand, utan misstanke om brott.

Uppdatering:
En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen