Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

25 augusti 06:53, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon! Dagens presstalesperson på RLC är Anna Göransson.

00.29 Rån, Korsgatan. Tre män uppger att flera personer misshandlat dem vid en uttagsautomat, detta genom slag och sparkar. I samband med tumultet blir de rånade på tillhörigheter som bankkort, mobil och kontanter. En av männen har en skada i huvudet, ochbhan förs med ambulans till sjukhus. Det finns ingen misstänkt.

00.37 Rån, Slotsskogen. Två personer uppger att det blivit påhoppade av flera gärningsmän. Genom slag och sparkar har en av dom två blivit rånade på klocka, mobiltelefon samt plånbok. Den rånade, en man, är inte i behöv av sjukvård.

02.30 Misshandel, Kampenhofsgatan, Uddevalla. En man har blivit misshandlad, och ligger på marken. Han ska blöda från huvudet, och polis samt ambulans skickas till platsen. Den misstänkte gärningsmannen uppges ha lämnat platsen.  Mannen uppges vara vaken. Polis upprättar en anmälan gällande misshandel.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen