Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

25 augusti 07:02, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Sju personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har bötfällts för offentlig urinering i Boden centrum.

Här följer ett urval av nattens händelser:

03:40 Brand, Luleå
SOS får samtal om brand i fordon på Hertsön. Enligt initiala uppgifter ska branden därefter ha tagit sig i en carport och sedan spridit sig till ett radhus. Ett 20-tal boende i den aktuella radhuslänga evakuerades. Fler radhus ska ha skadats i samband med branden. Polis har hållit förhör och kommer att upprätta en anmälan om brand, utan misstanke om brott.

03:47 Trafikkontroll, Gällivare
Polisen har under natten haft två nykterhetskontroller; på E45 i Fjällnäs och på E10 i Gällivare. Samtliga förare som kontrollerades var nyktra, utan anmärkning.

04:11 Misshandel, Haparanda
Polisen får samtal om en man som misshandlats i Haparanda. Enligt mannen blev han misshandlad utomhus av en annan man tidigare under natten. Mannen åkte till sjukhus för kontroll. Han har inte kunnat höras på grund av berusning. Patrullen upprättar anmälan.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen