Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 25 augusti 11:50

25 augusti 09:16, Övrigt, Ronneby

Risk för trafikstörningar i Ronnebyområdet under söndagen den 25 augusti.

Det kan komma att uppstå köer på E22, väg 27 samt övriga vägar omkring Ronneby och Kallinge under söndagen den 25 augusti då Försvarsmakten genomför sin Flygdag på Blekinge flygflottilj F 17.

Flygdagen pågår mellan klockan 08.00 och 17.00 och det förväntas komma en mycket stor publik. Det finns risk för köbildning på E22 och väg 27.

Alla trafikanter, även de som inte ska till flygdagen, uppmanas att åka i god tid, hålla hastighetsbegränsningarna och visa tålamod vid köbildning. Vägskyltar märkta ”Flygdag” hänvisar trafiken till parkeringarna och det kommer att finnas poliser och trafikvakter utposterade.

Uppdatering 10:05:

På länsväg 620 har det börjat bli köer från Trofta och fram till väg 27, men det är fortfarande den bästa vägen att ta när man kommer västerifrån och ska till flygvägen.

Kommer man österifrån på E22 så flyter trafiken bra, väster om Ronneby är det mycket trafik på E22.

Ha tålamod om ni hamnar i en kö och följ anvisningarna från polis och trafikvakter när ni kommer fram emot flygdagen. De vet var det finns lediga platser och visar er till de bästa parkeringsplatserna.

Uppdatering 11:49:

Det är fortfarande köer på länsväg 620 från Bräkne Hoby mot Kallinge. Kommer man Österifrån på E22 eller norrifrån på väg 27 så flyter trafiken bättre.

Polis och trafikvakter visar vägen till närmaste öppna parkering när man närmar sig Flygdagen.

Ha fortsatt tålamod, följ skyltningen mot Flygdagen och trafikvakternas anvisningar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen