26 augusti 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en normal natt.

22.12 Tidaholm, trafikolycka
Polis larmas till länsväg 2829 Härja med anledning av att det ska skett en olycka mellan två bilister. På plats finns inga personer kvar och en bil står i diket. Okänt vad som hänt och polisen skriver en rapport gällande smitning från trafikolycksplats. 

01.57 Munkedal, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Trädgårdsgatan med anledning av att det ska brinna i en villa. I villan har det befunnit sig två personer som lyckas ta sig ut på egen hand och klarar sig utan personskador. När räddningspersonal kommer till platsen brinner det med öppna lågor. Vad som orsakat branden är oklart och när räddningstjänsten är klara kommer platsenm spärras av i avvaktan på teknisk undersökning. Polisen inleder en förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet.

02.54 Göteborg, inbrott
Polisen larmas till Källviksvägen io Näset med anledning av ett pågående inbrott i en villa. De boende vaknade av att någon okänd person befann sig i villan. Tjuven försvann vid upptäckt men kunde gripas av polis i närområdet. Det visade sig att det var två tjuvar som varit inne i villan och båda kunde gripas i närområdet. Det verkar som de inte fått med sig något från huset. De hade rest en stege mot fasaden och tagit sig upp på balkongen på baksidan huset och gått in genom balkongdörren.

04.07 Kungälv, narkotikabrott
Polisen larmas till Östra Gatan där en man går runt och lyser med ficklampa in i parkerade bilar. Polis griper mannen på plats men kan inte konstatera något inbrott i någon bil. Mannen är dock misstänkt för narkotikabrott, både innehav och påverkan.

  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen