Uppdaterad 26 augusti 07:00

26 augusti 06:47, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 40-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Inga personer har gripits misstänkta för något brott. Natten har överlag varit mycket lugn.

22.51 Bråk, Eskilstuna
Polis larmades till en bostad på Söder, Eskilstuna, där inringare hört ett bråk mellan en kvinna och en man. När polis kom till bostaden var läget lugnt, ingen misstanke om något brott, bara ett högljutt bråk där polis fick hjälpa till att medla.

05.30 Trafikkontroll, Eskilstuna
Under tidig morgon hade polisen en trafikkontroll i Skiftinge, Eskilstuna. 30 bilister stoppades för att blåsa i polisens sållningsinstrument för alkohol. En förare blåste positivt och togs med för att lämna ett andra prov på station. Vid alkoholutandningsprov på station blåste föraren 0,28 promille och är därmed misstänkt för rattfylleri av normalgraden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen