26 augusti 06:48, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 60-tal ärenden sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits misstänkt för stöld, se händelse nedan.

01.44 Brand, Motala
Larm om brand i ett garage i Varamon, Motala. Vid 02.25 hade räddningstjänsten släckt branden men garaget ska vara rejält utbränt. En förundersökning om mordbrand har inletts, på grund av oklarheter kring hur branden har startat. Så fort räddningstjänsten är klara på platsen ska den spärras av i väntan på en teknisk undersökning.

03.18 Stöld/inbrott, Finspång
Inbrottslarmet gick på en pizzeria i Skedevi, Finspång. När polis kom till platsen 03.35 var ingen misstänkt gärningsperson kvar, men en trasig ruta kunde konstateras. En hundpatrull fick upp ett spår från brottsplatsen och polis kunde en stund senare gripa en misstänkt gärningsperson i sin bostad, inte långt därifrån. På sig hade han en mindre summa kontanter som tagits från pizzerians växelkassa. Den gripne är en man i 35-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen