26 augusti 07:32, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:01 Trafikbrott, Lycksele
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Ledningsmark, Bratten. Föraren får en ordningsbot för hastighetsöverträdelse. Han körde 123 kilometer i timmen på sträckan där begränsningen är 100 kilometer i timmen.

22:35 Trafikbrott, Lycksele
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Vilhelminavägen, Södermalm i Lycksele. Föraren får en ordningsbot för hastighetsöverträdelse.

00:22 Trafikbrott, Skellefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E4 i centrala Skellefteå. Föraren får en ordningsbot då bilen har körförbud.

00:40 Trafikolycka, Dorotea
En lastbil tappar en tillkopplad hästtransport. Hästtransporten har hamnat i ett dike. De två hästar som finns i transporten får hjälp ut, enligt de uppgifter som finns ska det ha gått bra. Polis och räddningstjänst var på plats under räddningsarbetet. Föraren är ännu inte hörd.

00:44 Ofredande, Umeå
Polisen kontaktas angående en personbil som kör runt på Väst-Teg i Umeå, spelar hög musik och stör omgivningen. Polisen åker till platsen och påträffar bilen. Bilen tas i beslag i syfte att förverka bilens ljudutrustning. Detta på grund av upprepade ordningsstörningar. Polisen håller förhör samt upprättar en anmälan om ofredande.

05:57 Viltolycka, Umeå
En personbil kolliderar med ett rådjur på länsväg 364 cirka tre kilometer från Flurkmark mot Umeå. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador. Rådjuret är dött och ligger på vänster sida av vägen i riktning mot Umeå.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen