26 augusti 08:15, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Två viltolyckor har inträffat i länet under natt och tidig morgon. Det finns inga uppgifter om personskador.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:10 Trafikolycka, Härnösand
En personbil och en lastbil kolliderar på länsväg 331 vid Nordanå, Härnösand. Enligt inledande uppgifter rörde det sig om en sidokollision. Ingen person ska ha fått några allvarligare skador. Vägen stängdes av helt efter olyckan och trafiken leds om via Viksjö. Enligt Trafikverket förväntas vägen vara avstängd till klockan 18.00 på måndagen. Olyckan ska utredas vidare.

01:05 Trafikolycka, Timrå
En personbil kör in i mitträcket på E4 i höjd med avfarten till Gökböle, Söråker. Föraren ska, enligt initiala uppgifter, ha klarat sig utan allvarligare skador men fick åka ambulans till sjukvård. Bilen flyttades till en vändplan och fick bärgas från platsen. Polisen upprättar en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

01:59 Inbrott, Ånge
Polisen larmas till ett pågående inbrott i ett boende i Fränsta, Ånge. En stund senare påträffar polisen en man som misstänks för inbrottet. Mannen misstänks även för att ha gjort inbrott i en villa på orten tidigare under natten. Han grips misstänks för grov stöld genom inbrott.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen