27 augusti 06:45, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 40-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. De flesta rutinmässiga kontroller som inte har resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits.

23.20 Rattfylleri, Vingåker
Polis larmades om en kraftigt berusad bilförare som observerats sätta sig i sin bil i Katrineholm och köra iväg. Tio minuter senare fick en patrull stopp på bilen strax utanför Vingåker. Föraren, en kvinna i 50-årsåldern, hade 1,3 promille i utandningsluften och är därmed misstänkt för grovt rattfylleri.

00.32 Stöld/inbrott, Trosa
Ett inbrottslarm gick på en byggarbetsplats i Vagnhärad. Polis begav sig till platsen och kunde konstatera att någon hade tagit sig in i tre arbetsbodar. Ingen person fanns kvar på platsen, det var i natt oklart om något hade stulits. En anmälan om stöld genom inbrott på byggarbetsplats upprättades.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen