27 augusti 06:47, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal ärenden sedan klockan 22 i går kväll. De flesta av dessa är rutinmässiga kontroller som inte har resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits, se händelse nedan.

22.01 Brand, Jönköping
Räddningstjänst och polis larmades till en bostad i Råslätt, Jönköping, efter att allmänhet sett rök från balkongen. Lägenheten var tom, räddningstjänst fick bryta dörren för att ta sig in. Någon form av torrkokning, men det hade aldrig hunnit börja brinna. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättades.

00.05 Narkotikabrott, Nässjö
En person som kom cyklandes i Stadsparken, Nässjö, kontrolleras av en polispatrull. På personen hittade man mindre mängder narkotika och en summa kontanter. Personen, en man i 30-årsåldern, greps misstänkt för narkotikabrott. En husrannsakan genomfördes i mannens bostad, utan resultat. Gripandet hävdes senare under natten, men mannen är fortfarande misstänkt för brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen