Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

27 augusti 09:49, Stöld, Gnesta

Tjuvar stal tak på kapell.

Under gårdagen 2019-08-26 kl. 13.30 kom samtal till polisen om att någon hade monterat bort ett helt plåttak från ett kapell vid Frustuna kyrka. Plåttaket, som är i koppar, har vikts ihop i transportvänligt format men sedan lämnats kvar på brottsplatsen. Polisen har påbörjat en utredning med brottsrubriceringen stöld. Stölden kan ha skett mellan fredagen den 23 augusti fram till att den anmäldes.

2019-08-27 10.00 polisen är på brottsplatsen och arbetar med en kriminalteknisk undersökning för att om möjligt säkra spår.

Polisen tar gärna emot tips och/eller iakttagelser från området omkring Frustuna kyrka under den aktuella tiden. alla tips om misstänkta personer och/eller fordon är välkomna. Tipsa polisen på telefon 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen