28 augusti 05:56, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

En relativt lugn kväll/natt i länet enligt RLC. Presstalespersoner under onsdagen är Stefan Gustafsson och Anna Göransson.

Kl 23.03 Göteborg, stöld av diesel
En okänd man observeras via övervakningskamera inne på ett inhägnat område tillhörande ett företag vid Flygmotorsvägen. Mannen verkar bära på någon typ av dunk. Kontaktpersoner från företaget och polis kallas till platsen. När de anländer så springer mannen från platsen mot ett skogsparti. På plats upptäcks att det stulits diesel, oklar mängd. Polisen söker med hund från platsen men ingen grips. Anmälan upprättad.

Kl 00.11 Alingsås, försök till stöld av motorbåt/narkotikabrott
En person som sitter båtvakt vid motorbåtsvarvet vid Lövkullevägen ser hur en man försöker stjäla en båt. Han lossar förtöjningarna och båten driver ut. Den misstänkte mannen lyckas dock aldrig få igång motorn på båten. Polisen kalls till platsen och de kan sedan bra vänta in att båten driver i land och där kan mannen gripas. Polisen finner även misstänkt narkotika på mannen.  

Kl 01.16 Alingsås, trafikolycka singel/personskada
Polis och ambulans larmas till Ingaredsmotet på E20. En personbil har av okänd anledning kört av vägen och voltat. Föraren larmar själv om händelsen. Föraren en man körs med hjälp av ambulans till Östra sjukhuset, troligen lindrigt skadad. Han klagar på smärta från högers skuldra och vänster arm.

    

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen