28 augusti 07:13, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.55 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar.

00.17 inbrottslarm till vaktbolag från Jönköpings golfklubb. Väktare åkte till platsen och upptäckte brytmärken på en dörr. Polisen åkte också till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott. Troligen har inget tillgrepp skett men det kommer att klargöras senare under dagen av personal.

00.56 samtal till polisen om skadegörelse på Attarpsvägen i Bankeryd.  Någon verkar ha skadat sidan på en bil genom att kasta en parkbänk på bilen. Detta har förorsakat plåtskador. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om skadegörelse. en undersökning har gjorts för att säkra spår. Polisen tar gärna emot tips från Attarpsvägen låga nummer om någon har gjort iakttagelser. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens hemsida.

01.50 en person ringde till polisen från Brånavägen i Nässjö där några person setts göra skador på en parkerad bil. Polisen åkte till platsen men då var ingen person kvar. Polisen påbörjade en utredning om skadegörelse på bilen, som har fått repor i lacken.Polisen tar gärna emot tips från  Brånavägen om någon har gjort iakttagelser. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens hemsida.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen