28 augusti 07:27, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:25 Brand, Östersund
SOS får samtal om brand i ett sopkärl på Allégatan. Enligt initiala uppgifter ska det brinna i ett sopkärl nära en husvägg. En boende på adressen släcker själv branden. Patrullen håller förhör och dokumenterar på platsen. En teknisk undersökning kommer att genomföras. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

04:23 Brand, Östersund
SOS får samtal om brand i en sopkorg på Tegelbruksvägen. I samband med detta har en ruta till en restaurang spruckit. Branden släcks av räddningstjänsten. Vid 05:20-tiden griper polisen en kvinna i 20-årsåldern i anslutning till platsen. Hon misstänks för försök till mordbrand. Patrullen har dokumenterat och hållit förhör på platsen. En teknisk undersökning och fler förhör kommer att genomföras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen