29 augusti 06:19, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot torsdagen har polisens regionledningscentral hanterat 30 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits eller omhändertagits av polis. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

22:47 Polisen tog emot samtal om ett butiksrån mot en livsmedelsbutik på Jupitervägen i Nyköping. En ensam gärningsperson hade under hot tilltvingat sig kontanter och lämnat platsen. Rånet skedde i samband med stängning och i butiken fanns endast butikspersonal. Ingen person kom till fysisk skada. Det finns ännu ingen misstänkt för händelsen som utreds som rån.

01:03 Polisen larmades till en rastplats längs E4, Nyköping. En person ska ha misshandlats av gärningspersoner som lämnade i en bil. Personen som hade misshandlats, en man i 50-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans. En anmälan om misshandel är upprättad och polis har hållit förhör med den skadade mannen. Det finns ingen misstänkt.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen