29 augusti 06:20, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot torsdagen har polisens regionledningscentral hanterat 50 ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits misstänkt för brott mot vapenlagen. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

21:48 Polisen tog emot ett överfallslarm från en snabbmatskedja i Hageby, Norrköping. En man uppträdde våldsamt. Mannen omhändertogs för fylleri och fick följa med till polisstationen. Vid visitation anträffades ett mindre skjutvapen som såg ut som en penna. Mannen greps istället misstänkt för brott mot vapenlagen. Den gripna mannen är i 25-årsåldern.

22:26 En 18-årig man ska ha blivit utsatt för ett rån vid en busshållsplats i området Djurgården i Linköping. Två okända personer slog ner honom och när han vaknade saknade han sin klocka. En anmälan om rån är upprättad. Det finns inga gripna för brottet.

03:14 Polisen tog emot larm om ett personrån. En kvinna kontaktade polisen och berättade att hon under hot blev avtvingad pengar i en lägenhet i centrala Linköping. Kvinnan har inte skadats fysiskt. En anmälan om rån är upprättad.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen