Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

29 augusti 07:14, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:38 Brand, Vilhelmina
SOS får samtal om brand i ett garage i Meselefors. Enligt initiala uppgifter var garaget övertänt, men det ska inte ha funnits någon risk för spridning. Patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand för vidare utredning.

05:33 Stöld/inbrott, Umeå
Polis beordras till Noliaområdet där det varit inbrott i en bil. Rutor är sönderslagna och bland annat saknas en stereo. Patrullen har gjort en brottsplatsundersökning och upprättar anmälan om stöld genom inbrott.

06:37 Trafikkontroll, Robertsfors
Polisen har haft en trafikkontroll på E4 i höjd med Sikeå. Samtliga förare som kontrollerades var nyktra.

En viltolycka har anmälts till polisen under morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen