29 augusti 07:38, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Härnösand har bötfällts för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:55 Stöld/inbrott, Sundsvall
Polis beordras till Kvissleby efter samtal om pågående stöld av en motorcykel. Anmälaren vaknar av att motorcykeln låter och ser då två personer köra iväg på hans motorcykel. Polis söker i området och i samband med en kontroll av en adress påträffas motorcykeln och en man i anslutning. Mannen, som är i 25-årsåldern, grips misstänkt för tillgrepp av motorcykel.

02:35 Rattfylleri, Örnsköldsvik
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i höjd med Järved. Föraren, en man i 50-årsåldern, visar tecken på att vara påverkad av narkotika. I samband med en husrannsakan i mannen bil påträffas misstänkt stöldgods. Mannen grips misstänkt för stöld och anhölls efter förhör av åklagare. Han misstänks även för drograttfylleri, grov olovlig körning och narkotikabrott, eget bruk och innehav, samt brott mot knivlagen.

03:05 Misshandel, Härnösand
Polis beordras till en adress i Härnösand med anledning av en misshandel. En man uppger att han blivit slagen av en annan man. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel. Den misshandlade mannen behövde inte uppsöka vård.

 04:15 Stöld/inbrott, Sundsvall
Polis beordras till Antinska skolan där ett inbrottslarm har gått. Enligt väktare på plats har någon tagit sig in genom ett öppet fönster och därefter lämnat platsen. I nuläget finns inga uppgifter om att något saknas. Patrullen upprättar anmälan om inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen