Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

03 augusti 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

04.27 Brand, Vänersborg
Larm om brand i ett flerfamiljshus på Residensgatan i Vänersborg. Det ska även finnas verksamheter/butiker på bottenvåningen. Enligt larmet ryker det från trapphuset. Polis och räddningstjänst kallas till platsen. Det finns inga uppgifter om att någon person ska ha skadats. Oklar omfattning gällande branden. Platsen spärras av och kommer att undersökas av tekniker. En förundersökning gällande mordbrand har inletts.

04.59 Misshandel, Göteborg
På Östra Hamngatan har två personer ha blivit misshandlade av flera gärningsmän. Enligt larmet är en man skadad och blöder. En misstänkt gärningsman springer mot Drottninggatan men grips av polis. Ytterligare en person grips och de båda kommer att förhöras gällande händelsen. Omständigheterna är för närvarande oklara. Det finns inga uppgifter om någon ska ha förts till sjukhus.

05.30 Stöld, Mölndal
Larm om inbrott i en bostad på Rådavägen. Två maskerade personer har lämnat platsen och polis söker i området med bland annat hund. I nuläget är ingen gripen. Det finns brytmärken på en dörr. För närvarande är det oklart vad som har stulits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen