03 augusti 07:25, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i Jämtlands län 22.00-07.00.

Här följer en sammanfattning av nattens polisverksamhet i Jämtlands län. (För sammanfattning gällande Storsjöyran se separat publicering, länk nedan).

Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. En person har omhändertagits för fylleri.

02:37 Misshandel, Frösö centrum, Östersund
Polisen kontaktas av en man som blivit slagen i ansiktet av en annan man. Gärningsmannen ska ha frågat honom om en cigarett och därefter utdelat ett slag. Polisen åker till platsen och då är inte gärningsmannen kvar. En anmälan gällande misshandel upprättas.

05:49 Rattfylleri, Söder, Östersund
Polisen får en ett larm om en mopedolycka. Två personer är inblandade, bägge är skadade och förs med ambulans till akuten. Enligt initiala uppgifter ska de inte vara allvarligt skadade, för närmare frågor om skadeläget hänvisas till sjukvården.

Den minderåriga föraren misstänks för rattfylleri då han körde mopeden under berusning. Polisen misstänker också att mopeden är stulen. Kontakt tas med pojkarnas vårdnadshavare. Mopeden tas i beslag.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen