Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 04 augusti 11:27

03 augusti 08:55, Farligt föremål, misstänkt, Malmö

Misstänkt farligt föremål i Malmö.

Polis är på plats i stadsdelen Håkanstorp i Malmö med anledning att en privatperson har hittat ett föremål som misstänks vara farligt i nuläget. Området är avspärrat i väntan på det nationella bombskyddet.

11:10 Bombskyddet är klara på plats och föremålet kommer att tas i beslag för vidare undersökning. Avspärrningarna hävs och polispatrullerna på plats kommer att utföra utredningsåtgärder med dörrknackning och samtala med de som bor i området.

UPPDATERING

Det farliga föremålet som anträffades var en mindre sprängladdning som var apterad och klar att användas. Föremålet anträffades på en allmän plats och det finns i nuläget inga misstänkta i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen