03 augusti 09:08, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:22 Misshandel, Kramfors.
Polisen beordras till ett evenemang vid Skuleberget, Docksta med anledning av en misshandel. En man misstänks ha misshandlat en kvinna som han har en relation till. Han misstänks även ha hotat kvinnan. Mannen, som grips misstänks för brotten, är i 40-årsåldern. Han sitter numera anhållen på sannolika skäl misstänkt,

00:24 Rattfylleri, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E4 vid Skönsberg. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 20-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning. En anmälan upprättas.

01:47 Skadegörelse, Kramfors
Polis beordras till en uteservering i Kramfors där någon har vandaliserat alla blomlådor. Den misstänkte finns inte kvar på plats. En anmälan om skadegörelse upprättas.

03:26 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till Inre hamnen med anledning av ett bråk mellan flera personer. Flera personer ska ha misshandlat en man. De misstänkta lämnade sedan platsen. Målsägaren är ännu inte hörd på grund av berusning. Det finns inga uppgifter om skadeläget. En anmälan om misshandel är upprättad.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen