Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

30 augusti 01:44, Stöld, Stockholm

Väktare uppmärksammar att två personer gjort inbrott på en byggarbetsplats i Blackeberg. Dessa två personer får skjuts från platsen.

Väktaren följer efter personbilen som lämnade byggarbetsplatsen. Två personer, en man och kvinna, lämnar personbilen vid en parkeringsplatsen. Föraren stannar kvar på platsen tillsammans med väktaren tills polisen kom till platsen.

Hundpatrull spårar och en kvinna anträffas i närområdet. Hon identifierades och är misstänkt för stöld genom inbrott.

Han som körde bilen är bland annat misstänkt för medhjälp till stöld. Han är även misstänkt för att ha kört fordonet utan giltig behörighet samt under påverkad av narkotika. Olovligt brukande då den personbil han körde var anmäld som stulen. Han är även misstänkt för märkesförfalskning genom att ha monterat utländska registreringsskyltar på en personbil som är registrerad i Sverige.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen