30 augusti 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Ulla Brehm.

01.16 Kungsbacka, drograttfylleri
Vid Fjärås Station stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 20-årsåldern som visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri.

01.28 Kungsbacka, inbrott
Vid ett företag i Frillesås går larmet och via kameralarm kan man se att två män krossar ett fönster i entrén och tar sig in. De bär sedan ut dataskärmar och någon tv som de lastar in i bagageluckan på en bil. Därefter lämnar bilen platsen i okänd riktning. Brottsplatsen är avspärrad för en teknisk undersökning och en anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. Ingen gripen.

02.04 Halmstad, försök till stöld
I Nyhem vaknar ett vittne av att någon krossar ett fönster till Frälsningsarméns lokaler. Två män springer från platsen men polis med hund kan spåra upp männen och gripa dem i närområdet. Männen är i 40-årsåldern respektive 50-årsåldern. En kofot är tagen i beslag. En anmälan om försök till stöld är skriven.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen