Uppdaterad 30 augusti 07:42

30 augusti 07:15, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköpings län.

06.57 polisen har hittills hanterat ett 30-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. En person har gripits, ingen omhändertagen men två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.40 vid en rutinkontroll av en bil på länsväg 834 i Nässjö uppstod misstankar mot två personer. En man i 65-årsåldern blev misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk och en man i 30-årsåldern blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom innehav.

00.49 inbrottslarm från ett återvinningsföretag på Barnhemsgatan i Jönköping. En man i 40-årsåldern anträffades och greps inne på företagsområdet. Mannen fördes till polisstationen där han kommer att förhöras som misstänkt för stöld genom inbrott. Efter förhöret kommer åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.

03.06 vid en rutinkontroll av en bil på Högatan i Jönköping uppstod misstankar om att en man i 25-årsåldern kunde misstänkas för narkotikabrott innehav. Detta efter att misstänkt narkotka anträffats. En man i 20-årsåldern blev misstänkt för ringa narktokabrott genom eget bruk och fick därför följa med för provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen