Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

30 augusti 07:47, Sammanfattning kväll och natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även ett antal kontroller av personer och fordon, en ordningsbot har utfärdats för ett trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:32 Stöld/inbrott Skellefteå. Samtal om pågående inbrott på byggarbetsplats i Kåge. Polis beordras till platsen. Patruller som kommer till platsen påträffar en man och efter initiala utredningsåtgärder grips mannen misstänkt för stöld. Han är senare anhållen efter beslut av åklagare. Det finns i nuläget ingen närmare uppgift om vad som stulits.

01:39 Olaga intrång/hemfridsbrott Umeå. Okänd man som via ett öppet fönster ska ha tagit sig in i en bostad på Tvistevägen. Boende ska ha vaknat av att mannen fanns i rummet. Sedan hoppade mannen ut genom fönstret igen och försvann. Polis har varit på platsen och hållit förhör.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

En morgon utan akuta händelser i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen