Uppdaterad 31 augusti 06:16

31 augusti 05:10, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

22:30 Stöld, Örnsköldsvik

En person anmäler att han fått sin keps stulen vid ett besök på en hamburgerrestaurang. Kepsen, av märket Gucci, ska vara värd 2700 kr. Anmälan stöld upprättad.

 

22:34 Olaga hot, Sollefteå

Målsägande kontaktar polisen då en man är utanför hennes bostad och är hotfull. Polispatrull skickas till platsen och en anmälan gällande olaga hot upprättas samt förhör hålls på platsen.

 

22:59 Ungdomsfest, Sundsvall

Polisen får information om att det ska pågå en ungdomsfest med många minderåriga. På plasen ska det även vara en del mopedbilar som blockerar vägen. Polisen åker till platsen, underrättar minderåringas föräldrar och stänger festen.

 

23:29 Olovlig körning, Härnösand

Patrull stoppar personbil där föraren misstänks för olovlig körning då den saknar körkort. Ptrl upprättar anmälan gällande olovlig körning och håller förhör med föraren.

Under kvällen och natten har ärendeinflödet varit kopplat till fylleri och bråk.

04:41 Frafikolycka, Skule
En personbil har kört in i mitträcket på E4 i höjd med Skule. Räddningstjänst och polis skickas till platsen. Föraren av bilen blåster positivt i sållningsinstrument och medtas för kroppsbesiktning. Föraren blåser 0,52 promille i Evidenser på polisstation och misstänks därför för rattfylleri och vårdslöshet i trafik.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen