31 augusti 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

01.24 Trollhättan, narkotikabrott
Från Domsagevägen ringer en kvinna när en okänd man står utanför och knackar på ett fönster. Polis kommer fram och mannen springer från platsen men springs ikapp. Mannen misstänks för narkotikabrott och tas med för provtagning, en anmälan skrivs.

01.33 Uddevalla, skadegörelse
Ett vittne ser hur två personer klottrar på ett tåg som står vid personalparkeringen på Solbackevägen. Båda personer springer från platsen när polis närmar sig, en av dem hittas gömd i en buske och grips. Misstänkt tas med för provtagning misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

02.01 Stenungsund, misshandel
Flera personer är inblandade i ett bråk utomhus på Västra Köpmansgatan, ordningsvakt griper en man i 20-årsåldern. En man i 35-årsåldern är målsägare, oklart gällande personskador. En anmälan skrivs.  

03.05 Lerum, stöld genom inbrott
På Byggvägen har ett företag haft inbrott. Okänd person har med en bil forcerat dörren. Ingen gärningsman är kvar på plats. Spårsäkring görs på platsen och en anmälan skrivs, i nuläget oklart vad som stulits. Ingen gripen i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen